Wednesday 18 January 2012

Jäägerpomm

See, et Cahill läheb smurfiks, on nõme - ma arvan, et temasugust kutti on sinna mingite poolkõvaga tüüpide vahele kaitsesse tarvis küll. Lihtsalt fakt, et ta läheb Londonisse...ei seedi. Aga Newcastle sai järgmise Senegali poisi Cisse endale viieks ja pooleks aastaks, mis tähendab, et vennad Ameobid vist väga enam mängida ei saa harakate eest. A no seni, kuni Aafrika karikas Senegalil mänge jagub, on veel teistel ka võimalus.

Ma ikkagi ei taha uskuda, et kedagi juurde SAF toob keskväljale, sest nagu ma ütlesin - no ei ole nii kedagi nagu ju võtta. Ki võiks Celticust tuua - oleks päris magus, aga too pole küll diil imo, mille SAF peaks läbi lükkama, ei taha uskuda seda temast.

Kõige tähtsam on ikkagi Jääger. Endine treener viskab ikka täiega puid alla ja haibib meest üles nii kuidas jaksab, et diilist asja saaks - sümpaatne. Kihvt on vaadata ka Rangersi foorumist, kuidas kõik on juba leilis, et ometi on nende tiimis nende lemmikjook - Jaagerbomb. Esimene nö chant vist tehti ka juba valmis.

No comments:

Post a Comment