Friday 8 June 2012

Ja nii ta algab...!!!

Mõned tunnid veel ja jalgpallilahingud Euroopa parima tiitli nimel algavad.

Mingit suurt analüüsi ei jõua enam tegema hakata, kuid väikese ennustuse teeks ikkagi.

Grupp A
Paljude meelest kõige igavam, kuid samas ka kõige ettearvamatum seltskond.
Minu isiklik eelistus oleks korraldajate poolakate ja kreeklaste edasipääsemine. Reaalselt siiski pakuks, et veerandfinaalidesse jõuavad Venemaa ja Poola. Sealt edasi aga ei saa kumbki!

Grupp B
Surmagrupiks tituleeritud seltskond on tõesti tugev ja usun, et nulli peale ei jää siin grupis ka keegi. Edasipääsejates siiski ei tohiks kahtlust tekkida. Holland ja Saksamaa võtavad oma. Portugalil jääb veidi puudu ja küllap Taanigi kuskilt viigipunkti välja meelitab.

Grupp C
Ainus grupp, kus üks sats jääb nulli peale ja selleks on Iirimaa. Ei vedanud neil lihtsalt loosiga. Kuigi ise sooviks ka horvaatidele edasipääsu siis pigem saavad edasi kaks suurt. Hispaania ja Itaalia. Samas julgeks isegi väita, et finaalis ei näe me neist kumbagi seekord.

Grupp D
Kui veel kuu aega tagasi oleksin pakkunud, et ka siin grupis on edasipääsejad juba ette teada siis inglaste turniir on juba enne saanud nii suuri tagasilööke, et on raske neid siit edasi pääsemas näha. Prantsusmaa on üllatavalt võimas ja nende järel saab edasi... Oh ei teagi ausalt... No ütleme, et Rootsi seekord. Ei imestaks ka ühegi teise variandi puhul. Väga võrdne seltskond.

No comments:

Post a Comment