Monday 20 February 2012

Purunemine käib jõudsalt

Väga rets, kuidas ma Ajaxi mänguga panin suht kümpi oma soovidega. Ja hea tulemus, kuigi ega mängupilti polnud olla. Loodetavasti kodus tehakse sama ning sammutakse edasi. Tore vähemalt, et Tom ja Jones mõlemad pallida jaksasid, kuigi Valencia vigastus on muidugi kõige hullem asi vist üldse, mis veel juhtuda sai.

Arsenaliga on lood vist tõesti nii, et kui Wenger ei saa rahhi, et meeskond kuidagi ehitada korralik, siis tal seal enam midagi teha ei ole. Ma muidugi ei kurvastanud, kui kuulsin, et Sunderland ära võitis, aga samas ma ei oodanud ka toda võitu. Wenger ei saa samas midagi ehitada normaalselt, sest kutid panevad kohe plehku klubist, kui hakkavad häid sooritusi tegema. Tea, mis hollandlasest saab, kuigi loodan pigem, et ta jääks edasi, sest ta on TV5-ga ainsad kutid, kes klassist on. See, et Per ära purunes, on muidugi täiesti omaette ooper, selline naljakas ooper.

Chelsea häbiväärt esitust sain isegi vaadata ning alguses oli mul nägu nii peeru täis, eriti kui Mata penalti ka perse läks. Seal käärib ka nii jõhkralt, et oleks vaja korralikult mingeid mängijaid teiste ees peksta nagu Kenny tegi pooli eest.

No comments:

Post a Comment