Wednesday 29 February 2012

Forza Inter?

Ainuke mäng, mida näha sain, oli poole silmaga scouserite võit Cardiffi üle. Jäi kripeldama, et walesi meeskond nõnna lähedal oli, aga siis täspsusega just väga ei hiilanud (või mis kurat - kaks korda raamidesse pennudes). Liverpoolile ikka meeldib asi keeruliseks teha, et inimesed täie raha eest lääne-inglismaal saaks küüsi närida. Rohkem töö tõttu ei ole kannatanud näha midagi, seega pean uskuma kõike, mida ajakirjandus mulle pakub.

Arsenali tagasitulek oli haige - meil käis livescore töö ajal ning kui juba 2:0 oli, siis ma ütlesin, et sellist ülesõitu nüüd päris ka ei oodanud. No ma ei oodanud sellist ülesõitu ka mängu lõppuks kahuritelt muidugi. Nüüd on jutud taas üleval, et Podolski võib tõesti suvel väikse ülemineku Londonisse ära teha. Pigem arvan ka, et kui ta tuleb, siis saab raibe hakkama küll, aga samas kas ikka tuleb, sest Schalke olla ka huvitatud temast.

Kõige naljakam on hetkel maailmajalgpallis ikkagi Inter Milan. Jobanõi, mis seal toimub? Forlan raudselt sellisele asjale alla ei kirjutanud, Wesley taob pead pikku uksepiita, et ta ise ei võinud Old Traffordile koputama tulla ja paluda, et ta sinna võetaks (või noh, Manu on sitt näide hetkel euroopa liiga näol). Pole ühtegi nende mängu näinud, seega ei oska öelda, kuidas neist koguaeg üle sõidetakse, aga mida ei ole, seda ei ole.

Hispaaniat ma ei viitsi kommenteerida, aga parem on, et Real mehetegusid teeb ja too kataloonia sats peerulõhna vaib tunneb. Nii jätkata ja ehk siis lõpuks Valencia jõuab ka kuhugi. Muide - Valencia Diego Alves on maailma kõige haigem väravavaht vist üldse hetkel. Kui ma peaks enda meeskonnale väravavahi valima, siis raudpolt Diego Alves (või Joe Hart). Kiiprite teemal jätkates on hea tõdeda, et de Geal on mingi komme igas mängus nüüd ebanormaalne tõrje teha, et krediiti juurde saaks.

No comments:

Post a Comment