Thursday 3 May 2012

Enne viimaseid voore

Kuidas siis ka alustada? Manchesteri duellis süüdistaksin Fergusoni, kes läks lolli koosseisuga viigipunkti võtma. Väga pettunud ma polnud/pole, sest kui tõesti ühtegi lööki isegi väravale ei saa, siis pole mõtet nutta mingit punkti taga ka mitte. Eks saab tõesti näha, et mis suvel saama hakkab, sest kindlasti tehakse muudatusi meeskonnas, pakuksin kahe kuni nelja uue mehe näol. Lisaks kui lõpetatakse hooaeg nüüd veel kahe võiduga aga ikkagi väravavatevahe tõttu shity'st tagapool, siis aus kaup vähemalt. Pole kahju, et manku ehk ei saa tiitlit, aga kahju on siis, et shity selle saab, jube.

Cisse on nii hull vend samas, et ehk karistab kodus shity vastu ka mingid ebanormaalsed väravad ära, mis aitaksid punastele kaasa (ja ka njuuka enda šansule). Arsenali hooajalõpu võib panna näiteks Ramsey arvele, aga samas on ka kapteni väravavaist kuidagi langema hakanud. Lisaks arvan, et npowerisse lähevad koos huntidega Blackburn kindlasti ja vist ka Bolton (QPR-iga kahekesi võitlevad, teised peaksid suht kindlalt end tundma).

Hispaania liigas läks lõpuks ikkagi nii nagu pidi minema ja head teed Guardiolale. Ronalts muidugi tõestas poolfinaalis taas (ja ka eilses liigamängus), et penalti löömine pole tal just sama kindel kui Balotellil näiteks. Kui manku chelsea poisse 2008 finaalis nüpeldas, siis eksis Ronalts kahel korral penaltil, olles muidu neid rahuliku südamega ikka sisse tampinud. Kahjuks pean ma nüüd tolle tegelase ja ka Kaka pärast CL-i finaalis Chelsea'le pöialt hoidma, mis muidugi oleks okei, kui see vaid ei tähendaks, et nad sellega koha järgmiseks aastaks turniirile kindlustavad ja potensiaalse variandi, Njuuka, euroopa liigasse peksavad.

No comments:

Post a Comment