Saturday 28 April 2012

Bayern vs Chelsea

Noh, kui oleks julgenud selle peale raha panna siis oleks päris kenasti teeninud. Ega peab sinuga nõustuma, et kurb ma just ei olnud, kui Torres skooris. Samas on ka see selge, et finaalis olen ma tulihingeline saksa vuti toetaja.

See kuidas Kristiina ja co penalteid lõid oli ka huumor omaette. Hämmastav pigem selle mängu juures see, et kuidas Bayern üldse enne ära ei suutnud otsustada seda mängu.

Chelsea finaalijõudmine teeb muidugi Premieris asjad keerulisemaks, sest püsib ju võimalus, et neljanda koha omanik jääb Meistrite liiga kohast ilma.
Peale tänaseid mänge tundub, et selleks klubiks saab Spurs. Chelsea ise neljandaks vast ei tõuse ja Wigan kustutas täna ka Newcastle lootused sellele kohale. Ehk siis Spursi neljas koht on nende endi kaotada.
Tundub, et ka Arsenali kolmas koht on kindel peale tänast viiki, sest võit Norwichi üle peaks piisav olema. Ja vaadates nende hetke vormi ei tohiks seal küll komistada. Isegi Liverpool võidab neid praegu.

Tiitliheitluses on muidugi taas kõik lahti. Ise julgeks pakkuda, et City võidab derby kuid tiitel jääb Manule.
Cityl lihtsalt raskemad vastased kahes viimases mängus.

Tänane uudis, et Marin Chelseaga liitub tuli mulle igatahes paraja üllatusena. Kahjuks pigem negatiivse üllatusena. Oleks lootnud seda kutti mõne sümpaatsema klubi särgis näha.
Üleminekute kõmust veel niipalju, et väidetavalt on Manu silma peale pannud ka Kagawale. Kui see teoks peaks saama, muutun üsna kadedaks.
Paistab, et Premieri skaudid on oma ninad kõik Bundesliiga poole pööranud.

PS!!! Varsti peab vist EM ennustust tegema hakkama!!!

No comments:

Post a Comment