Tuesday 6 March 2012

Van Tastic

Et siis 40 värava kursil jätkuvalt. Aga sellest pärastpoole.

Kõigepealt siis AVB saagast. Ei suutnud härra kuidagi ennast kehtestada mängijate seas ja rahaboss ikka ei jõudnud hooaja lõppu ära oodata. Tobe on see Chelsea majandamine, kuid sel hooajal mulle sobib, sest muidu võib endal hapuks kiskuda.
Samas ei mõista ma, mida Roman saavutas nüüd sellega. Igale vähegi jalgpallist jagavale inimesele on selge, et osade mängijate karjäär selles klubis on lõpusirgel. Kuid just nende mängijate provokatiivsele käitumisele läks omanikuhärra ikka lõpuks liimile.
Lisaks tahaks näha seda treenerit, kes võtaks Chelsea juhendamise praegu hea meelega vastu. Benitez??? :D

Ise vaatasin see nädalavahetus Manu ja Spursi mängu. Poole tunni möödudes jõudsin juba kiruda, et kord ole Manu poolt ja siis ei viitsi mehed ikka üldse mängida. Õnneks tegite ikka ära selle sümpaatse teene ja nüüd on võimalus konkureerida ka kolmanda koha peale liigas veel kolmel klubil.
Teie linnarivaalide tiitlivõidu vastu vist ikka ei saa. Kui just Pool või Arsenal ka neid ei võida. Siis tekiks omavahelisest mängust ikka tõsine tiitlilahing teil.

Nüüd siis pealkirja juurde tagasi. Kapteni väravalöömise vorm on ikka see hooaeg võimas. Muidugi on härra terve ka püsinud kogu aeg. Jääb vaid mõelda, et mis oleks siis kui klubis oleks korralik mängujuht nagu Fabregas oli.
Liverpoolist oleks igal teisel hooajal kahju juba, kuid viimased ajad on minus nende vastu korralikku vimma tekitanud. Aga seda olen juba korduvalt öelnud.
Mängu nägin tervikuna alles eile. Esimene poolaeg oli ... eem ütleme kesisevõitu. Tundub, et Arteta jaoks on mänge natuke palju saanud. Igatahes keskvälja mehed on need, kelle pealt kõige rohkem käriseb hetkel. Samas kui nüüd vaadata statistikat ja lööke raamidesse siis polegi väga suurt erinevust. Lihtsalt Van Persie lööb ära oma võimalused. Poolakas oli ka muidugi võimas terve mängu.
Milani vastu muidugi erilisi võimalusi pole, kuid oleks kena kui suudetaks kodus positiivne tulemus välja mängida. Laatsaret võiks ka mitte täieneda seejuures.

Kui saksa meediat uskuda siis oma Podolski ma vist saan suvel ikkagi!!! Loodetavasti Van Persie kõrvale mitte asemele.

Lugesin su piletite juttu kah. Kadedaks teeb raisk!!! Ainult normaalsemat mängu oleks võinud vaatama minna. :)

No comments:

Post a Comment