Thursday 22 March 2012

...!!!

 Seekord kõigepealt siis loomulikult Muambast.
Vaatasin ise seda mängu ja no tol hetkel tundus küll asi väga nukker. Tänaseks on Fab muidugi kenasti kosunud ja tuleb tõdeda, et tegemist ikka väga suure imega. Ju siis on tüübil kuskil heab tuttavad.
Omamoodi müstika on muidugi see, kuidas saab säärane asi juhtuda Premieri klubi mängijaga. Tippliiga mängijate meditsiiniline kontroll peaks olema ju väga põhjalik. Infarktil on ikka üsna selged hoiatusmärgid. Müstika kuidas seda ei suudetud ära hoida. Samas ei tea ju, kas Muamba ise kurtis midagi. Võibolla ei pööranud ise tähelepanu vajalikul hetkel endale.
Lugesin, et kuskil India liigas toimus sarnane aga surmaga lõppenud juhtum alles eile või üleeile. Ei pea ka seda normaalseks muidugi, kuid ometi mõistetavamaks. Ikkagi väga masendav, et tänapäeva tippspordis selliseid asju juhtub.

Meistrite liigast siis niipalju, et ka Napoli nagu Milangi tulid Londonisse nalja tegema ja kahjuks said esimesed ikka väga valusad vitsad kätte. Chelsea siis eurosarjades inglise vuti lipulaev, kuid nende mänge vaadates siis pigem saab see roll järgmises ringis või poolfinaalis otsa.
Kisub vägisi Hispaania hiidude lahinguks finaalis, millest mul isiklikult muidugi kahju.

Premieris on tiitliheitlus korralikult tuurid üles võtnud ja Manu on Cityle ora üsna sügavale istmikku surunud. Loodetavasti püsib põnevus lõpuni välja. Ka kolmanda koha peale läheb veel madinaks. Arsenal on suutnud päris korraliku hoo sisse saada hetkel ja Spursi poistel paistab kõik just viltu vedavat. Harry ümber käivad spekulatsioonid teevad oma ja mine tea, mis mõju osadele mängijatele see Muambaga juhtunu avaldab.
Paistab, et Chelsea olukord on hetkel kõige keerulisem, sest meeskonnad kellega mängida tuleb on üsna kõvad pähklid ja pealegi ollakse ka kahes karikasarjas konkurentsis.
Ise puhtalt hetkeemotsiooni pealt pakuks, et praegune esiviisik on samas järjekorras ka hooaja lõpus. Kuigi enamuse hooaega oleksin pakkunud tiitlit Cityle siis see kaotus Swanseale mängis ikka trumbid korralikult Manu kätte.
Eks jätkuvalt ole see omavaheline mäng kõige olulisemaks kaalukeeleks.

Euroopa liigast ei hakka rääkima. Leian, et pole mõtet sind tühja norida. :)

PS! Liverpool on jätkuvalt vapustavalt tore klubi!!! ;)

No comments:

Post a Comment