Tuesday 13 March 2012

Catch up

Oi kurivaim ikka küll, kuidas on nii raske leida aega, et maha istuda ja näppudele valu hakata andma. Meil õnnestus nüüd lõpuks endale sky hd box saada, mis tähendab, et olgugi, et enamasti aega mänge vaadata ei ole, siis saab lindistama panna ning kordusest vaadata.

Alustaks mankuga. Kohe näha, et tolle tiimi üks ja ainus prioriteet on inglise liiga sellel hooajal. Nende esitused igas muud karikasarjas on olnud nii kuradi kohutavad tänu ebavatele formatsioonidele. See, kuidas nad Bilbaol lasid end peksta oli musternäide sellest, kui pohhui neil tegelikult tollest euroopa liigast on. Muidugi nooremad kutid panevad õhinal, aga vaadata näiteks rassismiohvri Evra mängu, ajab küll südame pahaks. Tema kaitse oskused ja tahtmine üldse oma äär vagane hoida, on täiesti null. Ainult, mida ta õhinaga teeb, on ründesse jooksmine ja siis jätta rahus Evansile ja Smallingule kaitses tema paska lappida.
Üldse on mul tollest härrast nii kopp ees ja ma ei mõista, miks näiteks Rio tema asemel kaptenipaela ei saa, sest ega too Evra mingi autoriteet küll ei ole. Iga kell eelistaksin Fabiot ääre peale, sest tollel kutsikal on tahtmist veidi kaitses ka tegutseda.
Rio ja Evansi kaitsepaari üle on mul hea meel, aga Evans ning Smalling koos jätab küll jõle kogenumatu mulje veel (loogiline ka). Teagi, et mis saab, kui Vida tagasi jõuab. Evansi sugust täkku oleks patt minu silmis pingile tagasi istutada, sest ta on sel hooajal juba mis, 20 mängu teinud, ja just tänu sellele on ta esitused järjest parenenud.
Jones äärel on ka killer vend ja eelistaksin teda pigem kaitseliini hetkel, kui keskväljale hakkavad kutid järjest tagasi tulema. Kahjuks Giggs sobib keskele mängima ainult teatud mängudes teatud kuttidega. Kui Fergie peaks isegi korra veel mõtlema sellise asja peale, et topiks Giggsi koos Parkiga keskele korda looma, siis ma viskan ausõna puldi telekasse. Parki aeg on nii ümber, kui ümber! Young on täielik kunn ja Valencia peab ka tagasi tulema ruttu, sest Nani on endiselt äpu. Top of the league!

Eile vaatasin öösel pärast tööd kordusest Arsenali-Njuuka mängu ilma skoori teadmata. No pinget jagus ja tunnistan, et plaksutasin, kui Ben Arfa värava lõi. Siis aga läks püss käest ära ja Njuukas suht ei suutnudki väga enam midagi teha ning noh - viimase minuti koll Verma poolt oli ajuvaba. Vaadata uuesti, kuidas ta kuskilt karupersest tuleb ja kõik ära jookseb ning sisse vajutab näitab, milline tahe kutil oli ikka. Julm! van Persie vist läks sõitma tiba mõttetult Kruli peale, aga noh - taaskord vajutas muidugi ära. Mõtlesin enne mängu, et kas panna selle peale rahhi, et hollandlane värava lööb, aga ma ei olnud üldse kindel, et mis seal juhtuma hakkab.

Champions League on jah inglaste jaoks selleks korraks ajalugu. Ma pean tunnistama, et Arsenal ei mänginud Milani vastu midagi nii hästi, lihtsalt Milan oli täielik pask ning Arsenal pani lihtsalt turmtule peale, sest olgem ausad - väravad tulid sellised pool kogemata ju, mitte hulludest üleehitatud rünnakutest. Poolajal tehti muidugi viga, et võeti gaasi pealt jalg ära ning nagu ka G.Neville ütles, siis OX-i välja võtmine maksis ka võidu. Teine poolaeg oli suht mannetu ja kogu too tagasitöötamine ei tasunud ikkagi ära. A too uus ost Rosicky on küll lahe säga, kes on tiba teistsugust jalkat hakanud mängima, kui hooaja alguses näiteks 8:2 mängus Manu vastu, kui tal sujuvalt kõigest pohhui oli.

Kuna mu kolleeg on Reali fänn, siis vaatan aegajalt ikka nende mängu ka. Suhteliselt mõttetu ülesõitmine käib igast meeskonnast, aga samas on natuke CL-i näol pinget ka õhus, et äkki venelased üllatavad kuidagi Madridis - näis.

No comments:

Post a Comment