Friday 9 March 2012

Inglismaa ei ole Euroopa!

 Või siis vähemalt Inglismaa jalgpall ei ole see hooaeg Euroopa jalgpall. See on hoopis Küpros, Šveits ja Portugal. Koos väikeste Itaalia ja Hispaania mõjutustega.
 Loodetavasti ei vea Chelsea selles osas mind alt ja pudeneb ka kenasti konkurentsist. Muidu rikub kena seeria ära.

Arsenal ka üritas võimatut ja juba endalgi lõi silm särama, et mine hulle tea. Milani vennad ilmselgelt ei tulnud Londonisse jalgpalli mängima ja Kahurid näitasid seevastu võibolla üht parimat esitust see hooaeg. Paraku tervet mängu säärase tempoga ei jõutud suruda ja Allegri ilmselgelt tegi poolajal riietusruumis nii mõnelegi mängijale pika pai.
Van Persie suutis muidugi müstilises olukorras eksida ka. See hooaeg sellist asja ei näe väga tihti. Ja kui sul on vahetuspingilt mängu elavdamiseks sisse tuua sellised maailmanimed nagu Park ja Chamakh siis pole imestada, et veidi puudu jääb teiseks poolajaks. Loomulikult tervikuna mängiti see seeria maha ikkagi juba Milaanos, kuid selline see jalgpall kord on.
Isenesest positiivne mäng ja keegi katki ka ei läinud. Seega jääb vaid loota, et sarnase entusiasmiga mängitakse see hooaeg lõpuni ja kvalifitseerutakse ka järgmiseks hooajaks Euroopa parimasse klubisarja.

Apoeli edulugu on omaette ooper. Tegelikult on hea meel nende üle, kuid selliste klubide edasipääs teeb Barcale ja/või Realile selle aastase karika võitmise üsna lihtsaks.
Apoeli Lyoni mängust niipalju, et Hugo Lloris, kes iseenesest igati super väravavaht, jättis penaltiseerias küll üsna kesise mulje.
Prantslaste seisuskohalt oleks vist mõistlik EMil penalteid vältida. :)

Ka eilsed Euroopa liiga mängud andsid mu tänasele pealkirja valikule loomulikult hoogu juurde. Kui City oma mängus pisut ikka oli domineerivam pool siis Manu, vaatamata kohtuniku väikestele eksimustele, oli ikka suhteliselt masendav kodusel Old Traffordil. Ausalt öeldes oleks 1:3 õiglasem seis olnud. Korduskohtumine Baskimaal tuleb kindlasti raske ja ei oleks üldse ime, kui ka välja langetaks.
City vast ikka pääseb edasi, sest kodustaadionil on seni võimsalt esinetud. Samas Kompany puudumine kaitseliinis on sel hooajal toonud selgelt negatiivseid tulemusi.

AZi võit Udinese üle ka positiivne tulemus. Kahju, et Raku jätkuvalt nendes kohtumistes pingipoiss on!

Eestlastest veel niipalju, et Jäägerpommi seis hakkab kesiseks kiskuma. Koondise seisukohalt on ikka ülioluline, et ta kuskil stabiilselt mängida saab. Ja seda mitte Nõmme Kaljus. :)

No comments:

Post a Comment