Thursday 22 March 2012

Go Marseille&APOEL!

Eile istusime õhtul kolmekesi teleka ees ja kes elas Chelseale kaasa, kes Madridile ja kes Villarealile.
Liverpooli fänniga koos vaatasime alguses, kuidas smurfid läksid shity vastu ette ja no joovastav, lihtsalt joovastav. Näha oli kohe, et Balotellil on taas too päev, kus suurt midagi välja ei tule ja tahtmist ei ole, siis olin üllatunud tiba isegi, et ta poolajani vastu pidas platsil. Kui Bosingwa sisse tuli, oli asi kapitaalselt perses ka. Too tüüp on täiesti nagu üleöö otsustanud, et hakkab jalgpalluriks, sest no ei ole normaalne tegelane, ei ole. Torres tegi väga kõva partii, aga samas tolles faasis, mis eeldab värava löömist, jäi ta endast kolm korda suurema Richardsi vastu nõnna hätta ikka, et ei olnud lootustki.
Üldse ma arvan, et Romanil oleks aeg need rahaprillid ära võtta eest ning Di Matteo peatreeneriks ära nimetada, sest tundub, et ta saab kuidagi asja rohkem kontrolli all hoida, kui mõni teine. Arvestades, kui palju AVB talle maksma läks niikuinii, siis miks mitte veidi kulusid kärpida sel korral treeneri otsingu pealt.

Liverpool pani ka muidugi võimsalt taas, hullumeelne. Mu scouserist kolleeg oli väga rahuloleva naeratusega, kui 2:0 ees oldi ja unustas lõpuks üldse live skoori jälgimise ära, kui lõpus avastas, et asi on 2:2 ja ta ropendama kukkus. Kahjuks ei arvestanud ta, et midagi tuleb veel ning kogu Coates'i iluvärav ning muidu punnitamine lasti sujuvalt peldikust alla taas. Aru ma ei mõista, et kuidas need jobud teisele kohale ennustasin.
A eile oli üldse selline päev, kus kõik tegid neid tulemusi, mis ise tahtsid: Valencia otsustas Zaragozalt taha saada, Real otsustas punkte kaotada, QPR ja Stoke punkte võtta - hullumaja.

Reali mängu sai ka vaadatud. Faking lahe, et selline jobu nagu Casillas, pidi juba teist korda järjest karistuslöögi puurist välja noppima, mõttetu parim enne möödas väravavaht, vot! Punased kaardid olid naljanumber ja Pepe on ka ikkagi naljanumber. Üldse on paras piin toda hispaania liigat vaadata. Loodan endiselt, et Barca siiski toda kuute punkti Reali vastu tagasi ei tee ning piirduvad sel hooajal katalaanid maksimum vaid hispaania karikaga. Mul on millegi pärast kuri kahtlus, et võib-olla ei võida kumbki hispaania tiim CL-i sel hooajal? Realis käärib korralikult, kui tegemist pole kodumänguga ja Barca on lihtsalt rõve sats. Go Marseille&APOEL!

No comments:

Post a Comment