Tuesday 10 April 2012

20?

Alustan nädalavahetusega: kuna olin loomulikult tööl, siis salvestasin pühapäeval manku kui shity mängud ning vaatasin pärast tööd kordustest ilma tulemusi teadmata. Hirmus lausa, kuidas kohtunikud punaste mängus kohe alguses kolm laksu tühja kõmmutasid: ilmselge suluseis, viga täiesti olematu ning siis veel punane. Aga no võitjate üle kohut ei mõisteta ning ma olen kindel, et oleks ilma tolle jamata ka nood kolm punkti ära võetud. Sitt maitse jääb külge muidugi, sedas küll. Paul Scholesi tuleks muidugi lüüa korraks labakäega üle kukla, et noh - oskad ju küll veel peale lüüa. Täiesti uksumatu kui marru ajab, et too vend enam ei taha peale lajatada vaid otsib söötu emmale kummale äärele, kuigi löögikoht jõle soliidne on alati.
Tolle mänguga läks üldse jõle hästi - ennustasin enne mängu lõppskooriks 2:0 ja lisaks, et Rooney lööb värava.

Järgmiseks oli kavas otseülekandes Real-Valencia, mis mulle vastastikke tundeid tõi. Esiteks ma ei taha mingil juhul, et Barca liiga võidaks, seega Real peaks kümne küünega vahet hoidma. Teiseks oli mängus ikkagi Valencia, kes sümpaatne klubi on. Mäng oli ülihaarav ning Pepe tõestas taaskord milline idioot ta on. Seega seal käristati vahe lõpuks neljale punktile, kuigi mingi aeg tagasi alles oli 10 punkti. Kardan, et Real mängib kogu edu maha nõnda veel. Valencial on veel midagi, mida enamustel klubidel ei ole ega saagi kunagi olema - kaks täiesti absoluutset tippu väravahtide näol.

Päeva lõpetuseks oli siis Emiraatidel peetud mäng: too oli asjandus, millest ei osanud ei head ega halba kumbagi oodata. Täiesti hämmastav, kui sitasti shity mängis ning kui hästi Arsenal mängis. Tunnistan, et nauditav oli vaadata Londoni klubi mängu ja kui Arteta otsustas võlli mängida, siis plaksutasin omaette (päris ausalt). Arvan, et sellega kindlustati 20. karikas ära ning tundub, et tuleb ikkagi vist endale mingi meene number 20nega seoses tellida punaste poest. Mängu alguses muidugi pidin ehmatama surnuks end, kui nägin, et juut alustab ja Ox on pingil, aga südikas partii esimese poolt peab tõdema. Tšehh keskväljal on muidugi jumala eepiline kuju, täiesti püstihull tegelinski. Lausa lust vaadata, kuidas sujuva koivasirutusega rahulikult mehi ette võtab ja edasi palliga tatsub.

Newcastle paneb ka hullu (Senegali poisiga eesotsas ning Ben Arfa on ka ära kerinud) ning tänu scouserite jubedale mängule, on mul väike lootus, et ehk mu kapifännatav Sunderland jõuab ka hooaja lõpuks neist ette. Selleks muidugi oleks olnud vaja tiba teistusgust skoori täna Evertoni vastu...

Kuna Reading minust vaid 10 miili kaugusel umbes, siis proovin ka ikka end kursis hoida championshipiga. Reedel ongi ülitähtis mäng, kui Southampton Readingut võõrustab ning esikoht seal nüüd siis vahetusse võib minna. Tundub, et Leeds endiselt ei suuda kuhugi jõuda ja asi jääbki Readingu ja Southamptoni vahele arutada, seega hoian sini-valge triibulistele pöialt.

No comments:

Post a Comment