Tuesday 17 April 2012

Young and shit

Mis puutub Ashley Youngi, siis noh - mis kosta tüübi kohta, kes on teeninud sel hooajal mis, 8 penaltit juba? Ilmselgelt kukub vend liiga kergelt ning lausa otsib võimalust kastis ümber lennata. Nagu siin spetsialistid ka ütlesid, siis enamus jalgpallurid teevad seda, aga see ei tähenda, et see ikkagi õige oleks. Tema kahes viimases penaltiolukorras oleks võinud ta vabalt edasi, et proovida pealelööki, aga otsustas teisiti - nojah. Mina olen endiselt poolt, et pärast mängu video pealt nahhaalselt karistusi laksata selliste asjade eest. Iseasi muidugi, et kes on õige mees ütlema, et tolle kiiruse juures see kontakt just ei pannud su tasakaalu kõikuma ja sa sukeldusid või vastupidi. Fakt, et mingit muutust on vaja.
Lisaks on endiselt problemaatiline too väravajoonetehnoloogia ja videkordused. Ma mõistan, miks ehk spursi ja chelsea mängus too värav ära loeti, sest kohtunik pidi tegema otsuse jõle kähku ning pool rahvast juba karjus värava puhul, seega mõjutasid otsust kindlasti mingil määral. Kordusest on muidugi näha, et pall pole mitte sugugi väravas omadega, seega mõlemad variandid (väravajoone või siis videkordus), oleks saanud antud olukorras koheselt selguse anda. Mõelda, mis aeg kulus selle peale, et kohtunik mängijatega pärast toda intsidenti vaidles, siis päris võtakski sellises olukorras kordusest vaatamine rohkem aega.

Mis puutub transferitesse, siis Podolski ületulekuga olen nõus, et saab teoks. Rohkem samas ma ei kujuta midagi ette, et mis juhtuma hakkab, sest euro 12 segab korralikult kaarte niikuinii. Uudis, et Fabio laenule läheb, on rohkem kui positiivne, sest too kutt ei saa lihtsalt pingil istuda kellegi rassismiohvri Evra pärast. Kusjuures esimest korda, kui Evra tegi minu silmis väga hea partii, oli alles Villa vastu ja ma näeks juba varsti tema asemel Fabiot äärel müttamas.
Palju tõsisem mure on keskkaitsjate pärast, või noh - mis mure. Variante on kuidagi jõle palju järsku. Mis saab, kui Vidic tagasi tuleb? Evans mängib mängu, nagu oleks ta tugev 10 aastat juba premmis madistanud. Lisaks on olemas Rio, Smalling ja Jones (kelle positsioonis ikka kindel ei saa olla). Ühtegi neist nimetatutest ei tahaks välja jätta, sest potensiaali on Smallingu ja Evansi näol nii sitaks, kogemust on Vidici ja Rio näol veel rohkem ning Jones on kõige ennastsalgavam töörügaja üldse. Kui Rafael ei tujutse, siis tema duett Valenciaga on ka nii püss paremal äärel, et hullumaja.

Eile muhelesin nii rahulolevalt, kui Wigan Arsenali skalbi ka võttis. Arsenal mängis samamoodi isutult nagu manku mängis Wigani vastu ja sai samamoodi karistada väga veenvalt. Selliste mängude pärast juba ei tahaks, et Wigan ära kukuks liigast, seega hea tulemus. Kirsiks tordil on hetkel ikkagi võitlus CL-i koha pärast premmis, kus mu lootused püsivad endiselt Newcastle peal.

No comments:

Post a Comment