Monday 9 April 2012

Tasaarveldus.

Piinlik kohe, et pole nii kaua miskit kribanud, kuid katsume selle siis nüüd tagantjärgi tasa teha.

Esmalt mõne sõnaga Meistrite liigast. Kahjuks üllatusi ei sündinud ja nüüd tuleb siis loota, et Bayern suudab Hispaania suurtele tuule alla teha. Ma tean, et sulle võibolla meeldiks mõne teise klubi edu rohkem, kuid minu jaoks on fritzud selgelt kõige sümpaatsem sats alles jäänud nelikust.

Euroopa liigas läks selles mõttes veel kehvemini, et seal pole nelja parema hulgas enam minu jaoks midagi vaadata. Eriti masendav oleks see, kui mõlemas klubisarjas tuleks Hispaania klubide vaheline finaal.

Inglise liigas kipub tiitliheitlus läbi olema. Lootsin küll, et City suudab lõpuni konkurentsi pakkuda, kuid paistab, et Manu võidukogemus toob 20 tiitli neile.
Loomulikult ei saa siin tähelepanuta jätta ka õnnefaktorit, mis on Manule viimastes mängudes nii mõnegi lisapunkti toonud. Eilne mäng oli ehe näide sellest.
Uskumatu eksimus ikka kohtunike poolt, kuid selline see mäng juba kord on.

Hetkel tundub, et ka Arsenali kolmas koht, mis mõned kuud tagasi tundus utoopia valdkonda kuuluvat, hakkab tõenäoliseks saama. Arvatavasti loovutavad kõik top 6 klubid veel punkte kuskil, kuid vaevalt niipalju et see kohti mõjutama hakkaks. Võibolla ainult Arsenali ja Chelsea vaheline mäng võib veel mõne koha suhtes otsustavaks saada.
Eilsest Arsenal - City  mängust niipalju, et Arteta on kunn, sest julgeb peale lüüa. Ei tea mitu korda mängu jooksul röökisin teleka ees, et lööge peale krt!!! Teenitud võit ja Balotelli on ikka uskumatu koomik. Selline talent aga nii loll lihtsalt.

Liverpooli seekord ei viitsi isegi kiruda. Lihtsalt loodaks, et nad ei ole hooaja lõpus oma linna parim klubi. Oleks neile teenitud palk. 
Isegi mina, kes ma juba hooaja eel ei näinud nende erilisi võimalusi, poleks sellist läbikukkumist osanud ette näha.
PS!!! Andy daiv Newcastle mängus oli ikka selline briljant, et vaata ja imesta.

Tabeli tagumine ots on veel hetkel üsna tihe, kuid julgeks ennustada, et peale Wolvesi lähevad ka Wigan ja QPR. Neil selgelt raskemad mängud ees, kui teistel konkurentidel.

Lõpetuseks mõne sõnaga ka juba tuure koguvast üleminekute kõlakatest.
Vähemalt esialgu paistab, et just Manu ja Arsenal võivad olla suurimad turul tegutsejad. Seda siis nii müügi kui ka ostmise koha pealt. Manu otsib kindlasti kedagi keskväljale ja tundub, et ka kaitseliinis hakkab osade härrade aeg ümber saama.
Arsenali puhul on juba üsna kindel Podolski tulek ja aina enam kindlamatest allikatest tilgub infot ka Verthongeni diili kohta. Tervitaks mõlemaid avasüli ja ootaks ka ründavasse poolikusse kedagi juurde.
Kuid eks seda, mis täpselt toimuma hakkab näitavad järgmised kuud ja nädalad.

No comments:

Post a Comment