Tuesday 29 November 2011

Liiga palju viike.

Premieri nädalavahetus tõi kaasa portsu viike, mis pigem tekitas tuska kui heameelt. Peale Manu mängu lõi isegi korra silma särama, et saab punktivahet veidi väiksemaks aga võta näpust. Fulham arvas teisiti.
Lisaks suutsid city ja Pool ka viiki mängida, mis tol hetkel oli juba pigem positiivne tulemus. Muide selles mängus olin Balotelli poolt, sest teine kollane oli minu meelest veidi ebaõiglane.

Tabeliseis kisub selliseks kahtlaseks. Vägisi hakkab esikolmik tekkima ja siis on 4 satsi, kes neljanda koha eest madistavad. Mitte selle pärast, et Arsenali toetan aga lihtsalt ei meeldi Tottenham ja tema praegune hea minek. Kuidagi ebasümpaatne on Redknapp ja osad mängijad.
Sinu Arsenali meeste juttuga paralleele tõmmates ütleks, et ka Tottenhami minek võib olla päris ohtlik hooaja lõpuni kui van der Vaart, Modric ja mingisugused kaitsjad terved püsivad. Tõsistel Gooneritel võib siis üks tähtpäev nägemata jääda see hooaeg. :)

Täna on siis karikamängud, kus loomulikult jääb Manul kaks konkurenti vähemaks, sest loosiga on jälle vedanud. Realistlikult võttes pakun, et täna langevad Chelsea ja Arsenal. Loomulikult loodan, et nii ei lähe.

No comments:

Post a Comment