Wednesday 23 November 2011

Tore jalgpalliõhtu...

Saan siis ka üle tüki aja kirjutada miskit.

Täna siis olid kohustuslikus kavas ühe väikese inglise linna kahe suure klubi müramised mingite väikeklubidega. :)
 Pean siin tõsist plaani Napolit fännama hakata, sest no on täitsa ilus vaadata, kuidas poisid palli mängivad. Sümpaatne aga herr Hamsik võiks väheke löögitrenni teha siis ei lööks tühja värava eest posti.
Cityl ongi esimesel euroopa aastal paras tolles sutsu nõrgemas liigas õnne proovida. Mine tea saab äkki Klavan ka nende vastu mängida.

Manu mängu nii täpselt ei jälginud aga lõppseis isenenesest väga sobiv. Kui mingit ulmet ei juhtu, mida loomulikult ei saa välistada, siis peaksid punased kuradid teiseks jääma grupis. Ühesõnaga on lootust, et juba järgmises ringis võivad kohtuda nad Reali või Barcaga. Oleks kohe üks suur joller vähem konkurentsis.

PS! Kui tõesti Barca saate olen Manu poolt!!! :)

Homsest niipalju, et loodetavasti Dortmundi vastu mingit ime koosseisu ei panda ja suudetakse vähemalt punkt kirja saada.

PS2! Huvitav, mis on konf. sellel et van Persie skoorib? Tõenäoliselt tuleb peale maksta.

Mõne sõnaga ka Premieris toimuvast. Päris tasavägiseks kisub seal alates teisest kuni seitsmenda kohani. Vaadates eelseisvaid mänge siis lootust on, et aasta lõpus on Arsenal kindlalt top neljas. Kevade kohta keeldun isegi mõtlemast. Tottenhami ja Newcastle hea minek on üllatus, kuid ei usu ikka, et nad tervet hooaega suudavad nii jätkata. Samas kui city mängib nii nagu täna tal lasti mängida siis poleks ka ime kui nende edu kiiresti kokku kuivab.

Lõpetuseks siis ka koondise esimesest playoffi saagast. Mina olen ikka seda meelt, et Kassai lasi Tallinna mängus veidi otsad käest. Aga kahe mängu kokkuvõttes olid iirlased kindlalt paremad. Viik Dublinist igati auväärt tulemus ja veel nii kena väravaga. Loodetavasti näeme ikka veel selliseid võimalusi meie koondisele avanemas. Veel enam tahaks näha aga seda, et praegused põhimehed saaksid tänu headele esitustele paremad klubid ja rohkem mänguaega.
Nagu Tarmo Rüütli ütles siis Kostja Barcasse. :)

Ahjaa... Phil Jones.... AWESOME!!!

No comments:

Post a Comment