Wednesday 28 December 2011

Berba-koll

Di-mi-tar Ber-ba-tov

Ühesõnaga - kuna organism on natukene veel kahtlase võitu, siis peab ikkagi tõdema, et väga meeldiv nädalaalgus on seljataga. Too kuramuse esmaspäev, mil Wigan nõnna peksa sai, näitas taas välja, kuidas too karikatest pudenemine on meeskonna meeleolule mõjunud. Täiesti kogemata on city võimas väravatevahe ka tagasi tehtud nii, et kui united otsustab korra veel kedagi 5:0 võita, oleks asi nullis nah!
SAF ja tema koosseisud on lihtsalt nii ebanormaalsed. Mis meil oligi? Valencia, Carrick, Evans ja Evra oli kaitseliin. Uskumatuid vangerdusi teeb ikka punanina.

Nägin poole silmaga ka, et kuidas hundid sinult punkte ampsasid, mis peale ma tunnustavalt püsti tõusin ja plaksutasin. Tean, et sul on Micki ja tema meeskonna vastu "eriline" sümpaatia, seda enam on magusam, et  sealt too viik tuli. Gervinho värav oli muidugi täiesti tippklass ja no kui ta Aafrikasse ära läheb talvel, siis korralik auk vist jääb äärele. Peab ka tunnistama, et pool sellest viigist kuulus Hennessey'le väravas, kes ikka korralikult vee peal paati hoidis.

Ühesõnaga väga meeldiv premier league nädal oli!

No comments:

Post a Comment