Thursday 8 December 2011

SAF - see ajuvaba ferguson

No said siis kiiremini oma tahtmise, et üks töllerdis vähem oleks.

Minuga kõik korras ja pole sugugi nii pettunud, kui peaks. Olen endiselt arvamusel, et selliste mängudega ei ole edasipääsejate sekka saamist ära teenitud ega ka asja. Kas valge mees läheb harlemisse kõvatama? Ei lähe, sest ta ei kuulu sinna.

Kogu Unitedi mäng läks korralikult käärima pärast hooajaalguse ilusat minekut, kui järjest kukkusid keskelt ära Tom ja Andokas. See, kui suure jälje punaste mängu nonde noorukite mäng jättis, on lihtsalt hirmuäratav. Ära saa valesti aru - Carrick on hakanud jälle väga isukalt mängima ning oskab päris hästi lukus hoida juttu, aga ta ei ole too kutt, kes võtab palli ja reaalselt kukub looma midagi. Carrick on ja jääb pigem kaitsvaks ja lõhkuvaks poolikuks. Teine vend on vanameister Giggs, kes on jooga tundide vahele ära unustanud söötmise. Kogu mängu peale suutis ta ainult ühe hea söödu keskelt lükata, millele järgnenud Rooney pealelöögi väravavaht ilma vaevata püüdis. Keskväljakul nö "ehitaja" rollis oleva venna jaoks on see ikka katastroofiline esitus. Siis ta kaaslane koerasööja Park - ma ei mõista. Tundub, et Parki parim enne on nii möödas, kui möödas. Ei ole toda kutti enam, kes hooaeg-kaks imesid tegi. Samuti ei ole ta mingi kutt, kes peaks keskväljal korda lööma. Nii Giggs kui ka Park mõlemad andsid tuimalt söötu ainult äärtele Nanile ja Youngile, et nemad siis midagi korraldaksid. Korraldus oli aga selline, et tõsteti mingeid imepasse kasti järjepidevalt ihuüksi olevale Rooneyle, kes peaks siis õhus võitma sada Baseli matsi+väravavahi? For fuck's sake!

Mäng, kus on vaja vähemalt viiki, kuid kuna on võimalus ka reaalselt esimene koht püüda, oleks vajalik võit ja pisike abi teisest mängust - miks mitte minna võidu peale? Ei - paneme sisse 5 kaitsjat, neli äärt ja ühe ründaja või noh, ühe Rooney. Siis ollakse 0:1 taga ning tugisammas Vidic läheb vigastusega minema. Selle asemel, et Jones kaitsesse nihutada ja Welbeck (või vähemalt Fletch) siis tuua, minnakse edasi tolle haige taktikaga, kus tuuakse lihtsalt Evans kaitsele veel juurde. Ja muidugi lõpuks veel tuua sisse mängu päästma selline nolk nagu Macheda. Issand halasta - miks? Kui oleks mäng Aston Villa vastu, siis ma natuke nagu veel mõistaks, aga eile küll mitte - jälle oleks pigem eelistanud Fletcherit.

Nüüd jäädakse suurest hunnikust rahast ilma ja loodetavasti hakatakse mõtlema, et äkki siiski on asi nii kaugel, et me peaks juute peksma ning nende rahakotirauad avama ja Wesley suguse poisi juurde tooma? Või äkki peaks lõpuks kuidagi juudid üldse välja sööma ja klubi kuidagi puhtalt lehelt alustada?

Soovin noorukitele Morrisonidele ja Fryersitele edu Euroopa liigas, sest kui SAF peaks neid mitte seal kasutama, on ta täielik tainas ja kui ta ka peaks neid kasutama nii, nagu seni miki hiires tegi, on ta veel suurem tont. Ja palun lõpetage see vigastusepull ära, halb hakkab ning haigla on ka täis juba.

No comments:

Post a Comment