Friday 2 December 2011

Loosimisest ja mikihiirest...

Nädala keskel siis kukkusime karikast mõlemad välja. Manu mängu ei näinud, kuid üllatusin ikka korralikult. Enne Arsenali mängu eeldasin, et võime langeda. Peale mängu olin ikkagi veidike pettunud, sest mängupilt ja noored olid üllatavalt head.

Nüüd siis tuleb Liverpooli poolt olla poolfinaalis ja finaalis emma kumma madalama sarja klubi poolt. :)

Täna siis oli ka Euro12 alagruppide loosimine ja herr Basten suutis ikka Hollandile paraja gruppi loosida. Minu suureks pettumuseks ja sinu rõõmuks kindlasti, sattusid Holland ja Saksamaa ühte gruppi. Lisaks veel kari nannipunne Portugalist ja täitsa tugev Taani.
Poolakatel endil vedas palju paremini. Kuigi venelaste treeneri irve oli ka ikka üsna enesekindel, on Poola ja Kreeka ja Tšehhi kõik üsna tõsised vastased. Julgeks pakkuda, et poolakad äkki isegi veavad edasi end sealt grupist.
Eesti alistanud Iirimaal läks pigem kehvasti. Ei usu, et neist kellegi vastu seal tõsist tegijat on. Hispaania ja Itaalia peaks edasi saama, kuid horvaate ei saa kuidagi alahinnata.
Inglaste koha pealt ei oska midagi kosta. Ukraina vaevalt edasi saab. Samas on Rootsi ja eriti Prantsusmaa viimasel ajal näidanud väga head minekut. Kõige lihtsam seis kindlasti ei ole.
Ennustama praegu veel ei hakka, kuid kui suvi lähemale jõuab siis teeme kindasti ära.

Premieri nädalavahetus pakub ka nii mõnegi põneva mängu. Kahjuks tänu koolile seekord vist suurt midagi ei näe. Ise loodaks kolme punkti ikka seekord. Ja mine tea äkki läheb ühe mehe jalgealune Londonis sama kuumaks kui Sunderlandi treeneri oma.

No comments:

Post a Comment