Thursday 22 December 2011

Wes Brown on loom

Mis kuradi tulemused täna tulid?

Ise vaatasin siis üllatus-üllatus manku mängu ja peab ütlema, et esimene poolaeg oli nii roppkena, et ei mõistagi, kuidas sai CL-ist välja kukkuda. Samas ma usun, et see kogu pudenemine karikast ja meeste puudus pani moti üles ning tänu sellele on hakatud hästi mängima jälle. Teise poolaja mingi esimene pool tundi oli jõle kohutav, siuke klassikaline viimase aja manu, aga siis lõpus otsustati kaks iluväravat järjest lüüa ja noh...ei kurat, peab meeldima.

Muidugi tore oli, et Mr Jones sai silma siniseks ning lahkus, Young oma reiele haiget tegi - ikka klassikaliselt. Õnneks on trenni tagasi tulnud soengut muutnud Andokas, Hernandez ja Tom vist varsti ka jälle siblimas (tea muidugi kauaks).

Sinu mängu kohta vaatasin poolajal, et ehk tulebki viik ära, oleks päris tuus. A keegi loll juut oli platsile saanud, seega...särgi needus sai murtud?
Liverpool on täielik kapsas oma võõrsilviigiga ning Wes Brown-Wes Brown-Wes Brown on toores vend, väga toores!
Newcastle vaimukas kodukaotas tõestas muidugi ka, et see kolmandal kohal töllerdamine korraks oli siiski selline erandjuhus rohkem. Shityt ei viitsi kommenteerida, mõttetu jaburus.

No comments:

Post a Comment