Friday 9 December 2011

Kisub vigaseks.

Teil kipub vägisi selliseks tüüpiliseks Arsenali laatsaretiks kujunema see sats. Vidici pikk vigastus kindlasti konkurentidele sobib, sest ilma temata on teie kaitseliin ikkagi haavatav.
Keskväljale soetate suure tõenäosusega kellegi juurde nii et see ei pruugigi karjuv mure olla uuel aastal. Samas mine tea, mis teil seal toimub. Mina igatahes SAFist enam aru ei saa.

Saatuslikust mängust veel niipalju, et kiikasin järgmine päev teise poolaja üle ja täiesti nõus, et tulemus igati õiglane. Basel juba proovis ise endale väravat lüüa, sest ilmselgelt Manul see plaanis polnud. Eks see fakt, et Jones skoorib rohkem viimasel ajal kui ründajad, näitab asja kehva seisu.

Loomulikult ei ole ma kurb, et Manu välja langes, kuid konkurentsi mõttes ei ole see eriti hea. Teiseks jäädes grupis oleksite ikka kõvasti kaarte seganud. Nagu ma juba kunagi mainisin.

Nüüd on teises potis ainult Milan ja selle hooaja esituste põhjal ka Napoli sellised meeskonnad, keda ilmselt ka kõige suuremad parema meelega väldiksid. Samas mõlemad venelased ja ka Basel võivad ebamugavaks osutuda. Prantslaste ja Leverkuseni mäng on jube kõikuv olnud. Seega kahe mänguga neist vaevalt nt Barcale vastast oleks.

Premieris siis saab Wolves tunda Safi viha tagajärgi nädalavahetusel. Või siis mitte!!! :)

No comments:

Post a Comment