Thursday 1 December 2011

Klaasist kaksikud

Esiteks kirjutan kohe südamelt ära mankude mängu Crystal Palace'i vastu. Algkoosseis oli vinge ja hirmuäratav samaaegselt. Ootasin Pogba ja Fryersi alustamist ning Parki kohe kindlasti mitte. Nüüd pärast mängu ütleks nii palju, et tolle segase pundi kokkumäng oli nii miinuses kui vähegi olla saab üldse. Mis kuradi nali on, et Park suudab söödutäpsusega miinusesse jääda ja no muidugi duubelnali on vennad kaksikud: ma arvan, et nad avastasid tänu Hargole viisi, kuidas palka teenida ilma mängimata, kuradi pettus nah!
Macheda kohta ei pea vist midagi kirjutama, sest ta ei peaks juba ammu-ammu punases tiimis mängima. Gibsoni, Amose, Evansi ja Smallingu üle on siiralt hea meel samas, sest need vennikesed tegid väga sümpaatse partii kõik. Ei taha ära võtta krediiti ka Crystali poistelt - mul käis selline jõnks kehast läbi, kui avavärav löödi. Südikas kaitsepartii kogu tiimi poolt + keegi Zaha on jõle terav pliiats nende pundis.

Mis jäi puudu, oli Owen ründest, otsustusvõimetus Dioufi peas, Gibsoni ebaõnn ning söödutäpsus. Miki Hiir läks siis sedapuhku jälle minema - kardan, et sellega karikatest pudenemine ka algab.

Eile proovisin vaadata mõlemat mängu võrdselt: Shity võidu üle on ääretult kahju. Peab tunnistama, et kuramuse ilus värav nende poolt, aga samas mida nad ülejäänud 90 minutit tegid? Ja pull on vaadata, kuidas Liverpool mängitab Reinat iga jumala korda. Tundub, et scouserid on kindlat karika jahil väljas.

No comments:

Post a Comment