Wednesday 7 December 2011

Juudi vunts

Tahtsin küll alguses Chelsea-Valencia mängu vaadata, aga toda näidati baari teises telekas, kuhu ei viitsinud end kolida, seega vaatasin kreeklaste ja arsenali madistamist selle asemel. Tuleb tõdeda, et jõle hea mäng oli vaatamiseks, sest pall käis kiirelt värava alt teise alla. Tuleb tõdeda, et kui ikka mõningad põhivennad tõesti peaksid auti lendama, siis suhteliselt kusine tundub Arsenali seis. Väravavahid on muidugi puhta naljanumbrid, aga kaitseliin oli selline peata kanade kari ja ees venelane ja marokolane olid ikka jõle õnnetud. Ei mõista mina ka, et miks chamakhkhch ikka teil mängib (tuletab meelde, et käisin Emiraatide staadionit vaatamas Londonis ja Arsenali fännipoes oli marokolase särk autogrammiga raamis, mille hinnaks oli £250). Mis puudutab juuti, siis ta vunts on jõle-jõle-jõle hirmus. Siuke korralik pervo vunts.

Chelsea võit tuli vist kuidagi liiga kergelt - kõik pasundavad, et nad olla tõsiselt hea mängu teinud. Barca oma noortekarjaga võttis ka kuidagi suurema võidu, Dortmund suutis eriti peenelt kreeklased nutma panna ning mis veel - ahjaa, Milan sai ka siukse sitaga lõpuks hakkama, korralik.

Täna siis ennustasin, et city teeb viigi ning kukub välja ja Manu võtab võidu lõpuks ära, kuigi ma ei tea kuidas - Jones vist on see vend, kes peab väravaid lööma, sest ründajaid ju terveid ei ole väga. Vigastused on ikka täiesti hämmastavad sel hooajal.

No comments:

Post a Comment