Thursday 15 September 2011

Esimese ringi mängudest.

Dortmund-Arsenal.
Tuleb tõdeda, et viik pigem kordaminek, sest teine poolaeg oli sakslaste surve korralik. Kenad väravad mõlemalt poolt. Kahju muidugi, et nii hilja ära lasti lüüa, aga selle löögi vastu polnud poolakal ka miskit teha. Samas mulle eriti tema esitused viimasel ajal ei meeldi. Kuidagi loid on seal postide vahel. Arteta väsis ära teisel poolajal ja seetõttu ka polnud erilist loovust platsil. Juudist ei taha midagi rääkida peale selle, et on näha praktika puudust. Van Persie ja Kos ja Per OK. Gibbsi mängitamisest ma aru ei saa. Miks see brass siis üldse osteti sinna, kui ta mängu ei saa. Kerge aasta olema igatahes ei saa see on selge.
Barca-Milan.
Hea tulemus ja ka hea mäng tegelikult. Milan mängis 2 minutit. Esimese ja viimase. Tulemus näitab ka seda, et suurte ründestaaride hulga juures on kaitses Barcal ikka täitsa haavatavad mehed. Eks Saf ja Mou panid jälle midagi kõrva taha sellest mängust.
Chelsea-Leverkusen.
Sakslased mängisid hea mängu, kuid suurem võttis oma. Kahju, et Ballack oma võimalust ära ei löönud. Oleks ka selline sümboolne värav olnud. Lootsin viiki. Mata tõesti hea ja Torres vaikselt hakkab ka vist looma. Lööma siiski veel mitte. :)
ManCity-Napoli.
Jube lahe mäng oli. Ei oleks uskunud, et Napoli nii hea meeskond on. Hakka või Itaalia vutti jälgima. Lattid ja postid kõlisesid ja kaarte lendas kah nagu muda. Viik ei rahuldanud kindlasti Cityt, kuid pigem võiksid rahul olla. Tevez on ikka lohe, kui ei taha mängida mingu ära koju.
Benfica-Manu.
Ei hakka salgama, et ei olnud Manu poolt. :) Giggsi üle hea meel ja Lindegaard on ka loom. Aus tulemus tegelikult. Chelsea vastu võiksite ka nii mängida. Nani on täiesti lootusetu eit, aga seda tead sa isegi.

No comments:

Post a Comment