Tuesday 27 September 2011

Taas Sunderland ja õhtusest kavast.

Baltlane või mitte aga kanal on Baltic aga meie mängijate mänge ei näita. Absurdne. Talvel lätakate kelgutamist küll näeb nii et tapab.
Marcelol pole võrreldes oma Barca rahvuskaaslase Dani Alvesiga häda midagi. Too viimane on ikka jube masendav kuju. Ausalt öeldes olen viimasel ajal nende kahe gigandi omavahelistes mängudes juba pigem Reali poolt. Piinlik aga tõsi.

Eile siis oli tore õhtapoolik koos Wes Browni ja co-ga. No ma ei tea, kuidas on sellise algkoosseisuga nagu seda Sunderlandil on, võimalik kaotada Norwichile. Viimased ka tore sats, kuid tasemevahe peaks ikka korralik olema. Siiski on seis selline, et kanaarilindudel on esimene koduvõit tabelis ja Sunderland isegi Arsenalist tagapool. :)
Paistab, et herr Bruce ei saa oma kokkuostetud armaadat kuidagi ühtse tiimina toimima. Ja ausalt öeldes on ründeduo ka üsna kesine. Kui Bendtner veel midagi suudab siis uus prantsuse poiss Sessen... ngon vms on veel õnnetum. Taanlane ja Gyan oleks moodustanud võibolla väga hea ründeduo aga noh mõni mees läks rahajahile.
Vara veel muidugi ette nutta, kuid tundub tõesti, et sel hooajal hakkavad tabeli tagumises pooles maadlema säärase meeskonnad nagu WBA, Bolton, Everton, Wigan ja Sunderland. Minu jaoks pooled neist ikka väga üllatavad nimed. Loodetavasti ei lähe päris nii, sest on ikka palju kehvemaid võistkondi.

Vaatasin eile ka madalamate liigade vooru kokkuvõtet. Ja ossa mait kus lüüakse ikka kauneid väravaid. Pooled olid vähemalt väljaspoolt kasti löödud. Selle taustal ei saa ma aru, miks Kink poiss ei saa pingilt mõneks minutiks platsile mängu lõpus. Kindlasti kolistaks paar tükki ära.

Täna õhtul loodetavasti ees ootamas tõeline põnevuslahing sakslaste ja inglaste vahel. Täna vist isegi sina fritsude poolt??? :) Potensiaali on, et näha palju väravaid. Kui Sky alt ei vea näeb äkki isegi kolme nelja mängu täna. CSKA-Inter, Bayern-City, Manu-Basel ja Real-Ajax.
Vaatasin siin kuskilt, et fritsudele pole keegi BL veel väravat löönud. Kui nii siis on ikka kõva sõna.
Manu muidugi läheb jälle mingi imekoosseisuga kindlasti mängima, kuid vaevalt täna punkte loovutatakse. Giggs on loodetavasti harjutanud ja jätkab sealt kus eelmine voor pooleli jäi.

Mis muud kui, et kõik mängud 4:4 viiki!!! :)

No comments:

Post a Comment