Monday 26 September 2011

Mou mure!

Esimese ringi Meistrite Liiga ennustuses panin päris hästi kah veel. Mul muidugi omal oraakel kodust võtta. Premieri omas olen aint oma tarkusega pakkunud ja näed seal läheb kehvemini. Muus osas ei näe seal foorumis postitamises erilist mõtet, sest kellelegi ikka miski ei meeldi.

Täna tööl seega äkki õnnestub Sunderlandi mängu kaeda. Homme arvatavasti City ja Bayern või Reali mäng.

Realist veel niipalju, et ma ei saa tegelikult aru, kuidas asjad seal ei toimi. Mou kõrval ju ainult Kristiina ainus tõeline eit, kes vajab taltsutamist. Xavi, Özil, Khedira, Benzema jms kaader on küll tõeliselt andekad mängijad, kuid ei jäta eriti ebasümpaatset staarilikku muljet. Kuigi Cassilias mulle ei meeldi on ta väga hea kapten ja meeskonna liider. Ju siis ikka Mou teeb midagi valesti või pöörab liigset tähelepanu väljakuvälisele. Huvitav millal ta kedagi hammustab? :)

Hispaanias on Malaga mänge ka huvitav jälgida. Tahaks näha kui hästi sealne rahajõmmide klubi toimima hakkab.

Viasat Baltic ajab marru oma programmiga. Tahaks hullult Premier League HD omale sebida kuskilt, sest siis näeks korralikult mänge. Euroopa liigas näitab VSB see nädal Stoke mängu. Võiks ju näidata, kas Wisla või AZ või mõne sellise klubi mängu, kus mõni baltlane mängib???!!!

No comments:

Post a Comment