Wednesday 28 September 2011

Manchester põleb

Nagu mainisin ennist, siis kartsin mängu õigustatult. Puudu on nii kuradi suur hunnik mehi, et ainuke kaitse pingi peal oli Berbatov ja ka tema tuli ette viigiväravat otsima (kuradi sigarillo suutis sellisest kohast nii tühja lüüa). Rooney oleks ülihea täiendus ette, aga eile polnud see päev, mil teda oleks just hädasti tarvis. Rünnakus nagu kõik toimis, sest palle käis värava eest läbi igale maitsele. Welbeck oli vägagi õigustatud valik ette, mida lootsin samuti juhtuvat enne mängu. Mis aga puudu oli?

Korralik DM ehk kaitsev poolkaitse, kes tolle ala kaitsjate ja poolkaitsjate vahel lukus hoiaks, et mingid Baseli kutid ei saaks nii rahulikult söötu lükata. Carrick tegeles rohkem ründamisega (ja mitte halvasti, päris kenad passid saatis laiali), aga kui tuli vasturünnak, oli tühjus tolles liinis ning Evra va siga ei jaksanud üldse eile sammu pidada ühegi vennaga, vaid jooksis meetrikesed eemal kaasas. Jones rabeles, mis ta rabeles aga üksi on raske. Ferdinandi partiiga ei jäänud ma kohe üldse rahule ning nahhui-nadaa kui kurb on tõdeda, aga Valencial oli ikka väga sitt päev eile. Ehk siis tagaliinis on kõik vajaka, kuigi õnneks on meil superhää 20-aastane väravavaht.
SAF oli muidugi supernaljakas pärast mängu intervjuus, üritas naeratada ning öelda, et kõik on korras ja nii, aga tõmbles paremale vasakule ning hoidis ka korralikult roppuseid ja pisaraid kinni, et saaks tormata riietusruumis ning putsasid lennutama hakata. Dwight Yorke mainis ka toda pärast stuudios, et SAF kees nagu pull tegelikult.

Teiseks siis sakslaste hiid ja inglaste naftaklubi. Kahju, et sakslased võitsid, samas hea, et nood minu nö linnanaabrid kaotasid. Nagu arvata võis, siis selline staarihunnik läheb käärima ja läheb käärima oi-oi kui kõvasti. Džeko kohta nüüd ei tea täpsemalt, et kui tõsine tal too sõnavahetus oli, eks paistab. Teveze kohta ma tean, et härra värdjas prantsuse aktsendiga Mancini ütles, et too kutt enam City eest ei mängi. Korralik! Zabaleta olla seal ka midagi seletanud, aga Mancini väitis hiljem, et tollega korras. No saab näha, sest peatreener oli nutma puhkemise ääre peal pärast mängu (nagu Welbeck ja SAF).

No comments:

Post a Comment