Wednesday 28 September 2011

Vaene väike Manchesteri linnake!

Eile sai siis vaadatud kolme Meistrite liiga mängu ja kaks neist pakkusid ikka sportlikku rõõmu kuhjaga.
Interi võit CSKA üle seda ei teinud ja kui Moskva poisid oleksid kaitsjad ka väljakule toonud oleks Interi kehv vormirida oma jätku saanud. Ennustuses läks punkt kaduma... RAISK!!!
Inglise jalgpallipealinna kahe võimsa klubi esitused aga pakkusid lusti tõesti kuhjaga. Ma tean, et sa pole minuga täielikult nõus, kuid Manu mittesoosimine minu poolt on suuresti sinu teene. Seega ära pikka viha pea!

Kõigepealt siis City ja Bayerni mängust. Saksa vuti austajana oli lust vaadata, kuidas inglased jälle paika pandi. Vaadates, kes Bayerni kaitseliini moodustavad, on ikka täielik ulme, et neile sel hooajal ainult 1 värav on löödud. Tevez on ka ikka täielik oinas.

Manu mäng oli ka omamoodu ooper. Uskumatu, et selline meeskond suudab Baseli suguse satsi (ei halvusta neid tglt üldse) vastu 2:0 edu maha mängida. Tahaks teada palju oli poolajal viigikonfitsent selles mängus. Sinu iidol Jones tegi siis ka esimese tõeliselt kehva mängu. Viik lõpuks õiglane tulemus, sest erapooletu pilguga vaadates, oli pennal veidi ülekohtune teie suhtes. Loodetavasti sa naabril midagi katki ei teinud ja kaheksa õlut kulusid ka marjaks ja seeneks ära.

Muud tulemused eile läksid kõik nii nagu arvata oli. Vaatasin täna kordusest Reali ja Ajaxi teist poolaega. Sellest ainult niipalju, et hea meelega näeks Verthongenit ja van der Wieli Arsenali ridades pallimas. Väga andekad noored.

Ise saan täna ka suure tõenäosusega suhkamisse, sest platsile saata ainult üks terve keskkaitsja. Saad homme minu üle naerda. Jah ma tean, et nutan jälle ette! :)

No comments:

Post a Comment