Thursday 20 October 2011

Arsenal siis tõmbas minu rõõmuks eile kübarast jänese välja. Mäng ise oli rohkem kõvemat sorti maadluse mõõtu. Aga peale tulemuse võib positiivse poole peale kanda selle, et vaatamata väga hõredale valikule on kaitseliin toiminud üsna kenasti. Kui nüüd kuidagi suudaks Vermaeleni ka kokku lappida oleks juba täitsa paljulubav seis.
Tänu Dortmundi kaotusele on Meistrite liigas tabeliseis ka üsna soosiv. Kui kolmest mängust vähemalt 4 punkti võtta peaks edasipääs kindel olema.
Samas vaatasin Manu gruppi ja tekkis mõte, et kui te Benficat ei võida võite ju reaalselt grupis teiseks jääda. Arvestades meeskondi teie grupis oleks väike üllatustulemus.

Leverkuseni ja Valencia mängu vaatasin ka. Sakslaste üle alati hea meel!!! :)

Võtaks kinni ka sellest mitte pealelöömise teemast, millest sa ka foorumis kirjutasid. Olen täiesti nõus sinuga, et proovima peab. Ja ausalt öeldes on just Manu ja Arsenal need tiimid, kes viimasel ajal väga vähe seda teevad. Olen vaadanud Itaalia ja Saksa liiga highlighte ja seal lüüakse voorus kauglöökidest rohkem väravaid, kui Premieris kolme nelja vooruga.
Eriti häirib see, et meeskondades on piisavalt mehi, kellel on kvaliteeti, et kaugelt kõmmutada. Ikkagi püütakse pall väravasse sööta.

No comments:

Post a Comment