Tuesday 4 October 2011

In Wenger we trust...

Tabeliseis on tõesti kõike muud kui hea ja kaotus just Tottenhamile ja Liverpoolile ehk siis konkurents neljandale kohale on liiga suur hetkel. Õnneks on aga nende klubide mängud ka ebastabiilset laadi. Seega kui ise korralikult mängima saaks, poleks kõik lootused veel kadunud. Suurem mure on tõesti nende vigastustega, mis klubi iga jumala aasta kummitavad. Kuskil treeningutel tehakse ikka kapitaalselt miskit valesti, sest selline arv sante ei ole normaalne tulemus.
Sagnast kahju muidugi. Ei soovi ühegi klubi mängijatele selliseid vigastusi. Selle seisuga kogu kaitseliinist terved ainult 4 meest. Hea saavutus kaheksandaks vooruks, kas sa ei leia!!!
Igatahes on lugu selline, et kui asi toimima ei hakka ja aasta lõpuks on selge, et järgmine hooaeg Meistrite liigasse asja ei ole, on üsna kindel, et van Persie, Arshavin ja ka nt Sagna tahavad klubi vahetada. Täiendusi loota sel juhul ka eriti pole. Vot siis võib alles allakäigust rääkima hakata.
Muidugi Wengeri tooli kindluses ma ka enam nii kindel ei oleks. Samas ei saa teda ka ainuisikuliselt süüdistada, kuid treener on paraku vastutav. Ancelotti juba tahab uueks treeneriks tulla Arsenalile. :)

Mängukava on sul uhke. Manu Sunderland kindlasti igas mõttes emotsiooniderohke sel hooajal. Loodame siis selles mängus Sunderlandi suurt võitu. :)

No comments:

Post a Comment