Tuesday 25 October 2011

Balotelli on kõige loogilisem jalgpallur

Oeh - raske on kommenteerida sellist jama. Sinu jutt kõik on õige ja ma ei saa aru sellisest tegelasest nagu Evra - kuidas on võimalik, et endine üks parimaid vasakkaitsejaid maailmas, ei viitsi tegeleda sellise pisiasjaga, nagu kaitsmine. Ta äär lekib ja laseb läbi viimased mängud nagu kuradi Titanic. Formatsiooniga pani imo SAF täiesti põõsasse, sest Welbecki asemel oleks pidanud pigem alustama Hernandez ja kuidagi oleks pidanud Park ka sisse mahtuma. Olgugi, et esimene poolaeg oli ilus ja kena...
Evansist on mul kahju.

Aga korralik saun oli ehk ka korralik wake-up-call, sest viimased kohtumised on olnud sellised...ligadi-logadi. Näis, mis täna Owen Carlingus ära teha suudab ja on tõsine võimalus, et Bolton su reservid välja võib lülitada - elame näeme.

Newcastle - Wigan mäng oli puhas kuld muide. Emotsioonid endiselt jõle head tollest kohtumisest ja laupäevane Sunderland-Aston Villa peaks olema veel vingem elamus, sest Stadium of Light pidi olema mega hea atmosfääriga - saame näha. Mu istekoht on tolles mängus ühe nurgatribüüni esimeses reas, seega kui seal nurgalööki vms peaks tulema, siis ma peaksin taustal kohe olema.

No comments:

Post a Comment