Monday 24 October 2011

Mis teil viga on härrased Evans, Luiz ja Drogba?

Alustaks sellest, et sa ei kujuta ette, kuidas oleks tahtnud sulle eile helistada ja seisu küsida. :)
Nüüd tead, mis tunne mul oli ühe teatud mängu ajal. :)

Aga mängust endast ka siis. Esiteks puht subjetkiivne arvamus, et oleksite ka ilma punaseta selle mängu kaotanud. City oli eile parem ja Manul ei olnud hea päev.
Mario "why always me" Balotelli ja Darren "braveheart" Fletcheri väravad võib Ott Järvelat tsiteerides kollkaunitarideks tituleerida.
Ma hullult tahaks teada, mida herr Evans mõtles, kui ta selle vea tegi. Äkki ei vilistata või? Uskumatult loll viga. Selle asemel, et keha anda ja kaasa joosta, tirid venna avalikult käest pikali, olles viimane kaitsja. Ja siis kui kohtunik punast näitab, suudad veel siiralt üllatunud olla. WTF???
Hämmastav muidugi, et Manu sugune tiim oma põhimeestega vaimselt nii ära kukkus lõpus. Poleks uskunud kui poleks näinud.
Peale Manu vägistamist hakkasin siis QPR ja Chelski mängu vaatama ja no sealt mängust leidsin veel kaks profijalgpallurit, kellel eile ajude asemel kapsad olid kupli alla siirdatud.
Luizi viga mille eest penalt anti oli ikka ka nii debiilne kui üks viga olla saab. Vastane liigub nurgalipu poole palli järele võitlusesse ja sa lükkad teda käega selga. WTF2???
Milleks, miks ja mida sa mõtlesid??? Liigu kaasa mängijaga lihtsalt. Ju lokk arvas, et vaevalt selline mängija end käpuli oskab visata. No oskas ikka küll.
Bosingwa punane oli selline fifty-sixty olukord. Tavaliselt nii kergelt ei vilistata. Just sellist käitumist oleks Evansilt oodanud  ja suure tõenäosusega oleks vend väljakule jäänud.
Ja siis kui juba oldi kaotusseisus ja mehega vähemuses otsustab kogenud mängija nagu Drogba lihtsalt kaks jalge ees, kohtuniku nina all, vastasele sisse hüpata. WTF3???
Vend teadis kohe, et ta saab punase kui ta selle vea ära tegi. Huvitav kuidas ta sekund varem selle peale ei tulnud.
Ja siis teisel poolajal lihtsalt ei suutnud 11 mehega mängiv QPR ära lüüa 9 mehega mängivale Chelseale. Kohtunik vilistas ikka ka täiega nende kasuks teisel poolajal. Ühe kindla penalti jättis andmata. Hämmastav mida selline meeskond teeb Premieris.

Mina sain neid kahte mängu vaadates eile ikka naerda omajagu. Tean, et sul nii naljakas polnud. :)

Paari sõnaga ka tagasihoidlikust tulemusest, mis minu tuju kõige rohkem eile tõstis. Ehk siis etüüd sellest kuidas van Persie Stoke cityt võitis. Kapten on ikka asendamatu mees hetkel. Ilma temata ei oska osad mehed platsil mängida millegipärast. Kedagi kiruda otseselt ei tahagi, sest tulemus tehti ära ja eks seda santlaagrit peabki varieerima koosseisudes. Muidu pole varsti panna 11 meest platsile.
 Ja top 4 ei olegi enam väga kaugel. Järgmine nv muidugi raske mäng vihaseks aetud Chelsea poistega ees, aga on lootust, et skoore 8-2 või 6-1 ei näe.

Mõtle kui hea, et sa eilset mängu staadionilt ei pidanud vaatama!!!

No comments:

Post a Comment