Monday 17 October 2011

Fänne nagu muda!

Eesti - Iirimaa mängu piletid müüdi siis täna hommikul poole tunniga läbi. Kindlasti tuleb neid veel müüki ja palju pileteid oli kindlasti ka klubidele jms bronnitud, kuid rahva huvi on hetkel tõesti meeletu. Ma saan sinu poindist ka aru, kuid selle mängu puhul peabki tulema täismaja. Koondis on seda lihtsalt väärt!!! Ja küllap ka need muidu mitte tulijad kaasa elama pannakse seekord.

Eile siis vaatasin Arsenali mängu ja noh kapten on ikka tegija. Ilma van Persieta oldaks vist viimased liigas. Mulle endale on viimasel ajal veel üks asi silma jäänud. Nimelt vaatamata paljudele supertõrjetele on noor poolakas hakanud väravasuul tegema kohati selliseid Almunialikke liigutusi. Loodetavasti on see lihtsalt tingitud väikesest motivatsioonikriisist, mis kogu tiimi kiusab, kuid ohumärk ikkagi.

Manu ja Pooli mängu tervenisti ei näinud, kuid Giggsi sooritust kaesin pärast kordusest. Ikka juhtub ja rohkem kui punkti te sellest mängust väärt ei olnud ka.

Tottenhami ja Newcastle mängu vaatasin ka eile ja no seal oli vutti ikka omajagu. Newcastle võib see aasta ikka päris kõrgel kohal lõpetada, kui nii kenasti edasi lastakse. Euroopa liiga terendab.

Ah-jaa... Klose on ikka veel maailma parim ründaja!!!

Ma usun seda ka, et kui sa Manu-Sunderlandi kaema jõuad, saab sinu emotsioonimeeter uue tipptulemuse!!!

No comments:

Post a Comment