Thursday 20 October 2011

Kuradi sullerdis

Vaatasin eile ka Arsenali madistamist, aga mu striim hakkas lekkima teisel poolajal ja lõpuks pidin asja katki jätma nii 15 minutit enne lõppu. Siis livescore.com vahendusel skoore jälgides pidin täis laskma end - kuradi 1:0 sealt nüüd ära tuli ja walesi poisi poolt veel - tõsine wtf moment oli. Aga uskumatult hüva seis on sul tõesti grupis ning kõik nagu näitab, et edasiminek ei saagi nii raske olema, kui ma alguses arvasin. Verma pole vist loodud lihtsalt tolleks vennaks, kes suudaks reaalselt hooaja mängida (nagu kräsupea kaksikud Manus, Agger poolis). Mis mind kohutavalt häiris tolle mängu juures, oli too käsipall karistusalas - kuradi palka need lisakohtunikud teenivad, kui sellist janti ikka ei nähta ära? Too Marseille mängija poolt rusikaga nurgalöögi järgne edasilöök oli ikka totaalne jaburus.
Chelsea üle ei taha rõõmustada ja veel vähem sakslaste üle - Valenciast siiralt kahju.

Aga need kauglöögid...
Ma olen näinud, kuidas Carrick on löönud korralikud latakad kastist väljast südamerahuga. Andokas samas on siuke kutt, kes reaalselt ei vaata värava poolegi, kui ta eemal on, ei tule lihtsalt mõttesse ka. Kahtlen, et tal keelatud on peale proovida, sest iga jalgpallur tegelikult teab, kui magus on distantsilt vajutada. Ja kui ei tule välja - no nahhui harjuta. Ma arvasin ka, et ma vasaku jalaga ühtegi arvestatavat kolli ei suuda lüüa, sest jõudu pole löögis taga, aga suvel maja taga kunstmurul ikka proovisin ja tegelikult kohati lendas korralikuma vindiga üles nurka, kui parema jalaga. Ja see, kuidas Championshipis ja Saksamaal noid sisse taotakse - hullumaja tõesti.

Foorumis on ka teatud vennad muidugi sellised ahvid, et ükskõik, mida kirjutada - neil on tarvis vinguda. Peab jälle tõdema, et loll eestlane, kelle lemmik söögiks on teine eestlane, sest vaata ringi veidi välismaa foorumites ja päris ongi sellist konsta ärapanemise vajadust foorumlastel - ei ole. Samas oma seisukohta peaks kaitsma, seega ei saa rahule ka ise jätta.

No comments:

Post a Comment